Naast tickets gegrepen voor de festivaldag met ZAZ of wil je je ticket doorverkopen?

De enige optie om tickets aan te kopen/door te verkopen is via het officiële resale platform via deze link. Opgelet voor tickets die aangeboden worden op de zwarte markt.

Zaz op Gent Jazz

In de herfst van 2021 bracht Zaz haar vijfde album, 'Isa’, uit. Nadat de eerste vier haar drie keer de wereld rond brachten, nam de Française wat broodnodige tijd voor haarzelf in 2019. Het nieuwe album kwam tot stand tijdens de lockdown in 2020. Een verplichte maar welgekomen tijd van afzondering en verstilling die leidde tot een plaat vol oprechte emoties, als een verzameling stillevens.

Voor het album werkte Zaz samen met de Nederlandse producer REYN (Vanessa Paradis, Eva De Roovere, Gaëtan Roussel…) met wie ze ruim de tijd nam om elk nummer een eigen kleur en specifieke klank te geven. Centraal haar stem, die geen introductie nodig heeft - levendig, ontroerend en altijd op de juiste toon - en directe, persoonlijke en intieme teksten. Bovenal de klasse van een volleerde artieste.

Zaz benaderde de opzet van haar tour - de wereld rond langs de grootste venues en festivals - vanuit eenzelfde idee. Menselijke, behapbare optredens die zich dicht bij het publiek afspelen. Een terugkeer naar de essentie en de vanzelfsprekendheid van het beleven van een gedeeld moment. ORGANIQUE TOUR is natuurlijk de enige juiste naam voor die wereldtournee.

Het publiek zal terug ondergedompeld worden in het universum en de unieke persoonlijkheid van de artieste. Ze zullen nieuwe facetten van haar muziek ontdekken, bezweert worden en opnieuw verliefd worden op haar grootste hits 'Je veux’, 'On ira’, 'Éblouie par la nuit’, 'Que vendra’... en haar laatste hit 'Imagine’. Een zeldzame, energieke show - positief en genereus - die een glimlach op het gezicht tovert, "de la joie et de la bonne humeur” brengt en ons eraan herinnert dat het met Zaz steeds "la vie en rose” is.

Deze wereldtournee biedt ZAZ ook een nieuwe kans om haar publiek kennis te doen maken met de NGO’s waar ze mee samenwerkt via Zazimut - haar netwerk van verenigingen - en zo een klein beetje groen toe te voegen aan "la vie en rose”.

Want is Zaz, die eigenlijk "Isa” heet, tenslotte niet de vrouw van de felle kleuren?